Comunitat Valenciana

Montón assegura el PSOE "seguix endavant" i desitja la "major fortuna i encert" a la nova gestora

  • L'exsecretària d'Igualtat del PSOE i consellera de Sanitat a la Comunitat Valenciana, Carmen Montón, ha assegurat este dilluns que ella "sempre" ha defensat la mateixa posició política que era "un no a un govern de Mariano Rajoy" i intentar un govern de canvi com el que hi ha a la Comunitat valenciana, i alhora ha assenyalat que el partit socialista "seguix endavant" i ha desitjat "el més gran dels encerts i fortuna" a la nova gestora que dirigix al PSOE.
Carmen Montón.
Carmen Montón.
EUROPA PRESS
Carmen Montón.

Així ho ha indicat Montón als mitjans de comunicació als passadissos de les Corts, en ser preguntada per les situació del PSOE, després que este dissabte dimitira el secretari general, Pedro Sánchez, i es conformara una gestora per a dirigir el partit.

Montón ha remarcat que ella "sempre" ha tingut la mateixa posició política, que ha estat dir "no a un govern de Mariano Rajoy i intentar un govern de canvi com el que hi ha a la Comunitat Valenciana", pel que ha desitjat la "millor de les fortunes i dels encerts als companys que van a dirigir ara el PSOE".

"El PSOE comença una etapa i han de seguir endavant perquè és un partit molt important per a Espanya", ha reivindicat Montón, qui ha subratllat que "més que mai" se sent "molt orgullosa de pertànyer al partit". Preguntada per la fractura en el partit després del Comitè Federal de dissabte, ha insistit que ara toca "seguir cap endavant" perquè el partit socialista és "molt important per al país".

Respecte a si Sánchez ha de presentar-se a les primàries del partit, ha assegurat que és una qüestió que li correspon prendre-la a ell. Alhora i insistida per com es troba la seua relació personal amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, ja que ella dóna suport a a Sánchez i el 'president' estava en el grup dels crítics, Montón ha eludit valorar qüestions de relacions personal i ha reiterat que ella s'ha posicionat políticament al 'No a Rajoy' per a intentar un govern de canvi.

Ha indicat que la decisió sobre una abstenció del PSOE per a donar un govern als populars és una qüestió que competix als "companys" de la gestora que confia que ho facen "amb encert i amb la fortuna per a portar-ho cap endavant". "Seguim cap endavant som un partit històric i som imprescindibles per a la democràcia a Espanya", ha tancat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento